opc_loader
Merken

High-Tef Oil 75 ml klein

Artikelnr: INN-177

Teflon smeermiddel voor uitstekende en langdure smering voor o.a. tailsliders, lagers en diverse andere scharnierpunten.

In handige kleine verpakking.

7,95
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

INN-177

Extra informatie

High-Tef Oil is een hoogwaardige smeerolie op basis van PTFE met een bijzonder goede smering onder hoge druk en binnen een breed temperatuurbereik van -50°C tot +250°C.Boven de decompositietemperatuur van de olie blijft het PTFE intact, waardoor er een perfecte smering blijft. Mede doordat vocht ermee wordt verdreven en High-Tef Oil corrosiewerende bestanddelen bevat, is het product bijzonder geschikt voor het behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen waar vocht zich kan ophopen. Door zijn lage wrijvingsweerstand en groot penetrerend vermogen is het product ideaal inzetbaar als algemeen smeermiddel voor bijvoorbeeld deurvangers, scharnieren, ruitenwissermechanisme, raamgeleiders en andere smeerpunten.


Uitstekend transparant smeermiddel
Bovendien is het een uitstekend transparant smeermiddel op plaatsen waar geen vet gewenst is in verband met vuilaanhechting. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de slotplaten en sloten. Omdat het zich niet laat wegwassen door water is High-Tef Oil ook perfect geschikt voor de vele bewegende delen die onderhevig zijn aan weersinvloeden. Bij toepassing tijdens demontage wordt bovendien het demonteren van vastzittende delen vereenvoudigd. Door de aerosolverpakking is High-Tef Oil zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. Dankzij de speciale onbreekbare nozzle met rietje zijn vele moeilijk bereikbare plaatsen toch zeer goed te behandelen. Ook is door deze nozzle de spuitbus in alle standen te gebruiken.


  • Geeft een perfecte langdurige smering.
  • Maakt vastzittende delen los.
  • Heeft een lage wrijvingsweerstand.
  • Heeft een groot temperatuurbereik (-50°C tot +250°C).
  • Geeft bescherming tegen corrosie.
  • Geschikt voor het smeren van de meeste kunststofonderdelen.
  • Verdringt vocht.
  • OEM-vrijgegeven.

Beoordelingen (0)
High-Tef Oil 75 ml klein heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
High-Tef Oil 75 ml klein